Sprutan och Nalle Puh

Jaa, i dag blir det spruta hos barnmorskan. Men tuff som Han är ska det nog inte bli några problem. Gissar på att han kommer att skratta sprutan i ansiktet och nysa lite kaxigt på den. "Ha!, var detta allt? You can´t harm me!!!"
Sedan måste måste måste vi hälsa på på mitt jobb. Ska försöka göra detta idag. Förstår inte, varje och då menar jag varje gång jag har tänkt att gå dit har det hänt någonting drastiskt. Typ jag blir sängliggandes och blind i en vecka, jag får magsjuka, det börjar ÖSregna när jag gjort Leon redo i vagnen, en vän jag inte pratat med på år och da´r ringer och frågar om vi ska ta en fika...etc. Är detta tillfälligheter eller är det kanske ett tecken? Och varför isåfall vill inte ödet att jag ska hälsa på? (ödet eller vem det nu är som skickar tecken till människorna)
Tunga tankar en tidig morgon...

Har köpt en bok till Leon. Nalle Puhs godnattsagor. Skulle läsa för honom igår, så där mysigt som man ser på film. Han ligger i min famn och jag sätter igång att läsa med största möjliga inlevelse. Meeeen. Det  var tydligen mer intressant att bläddra sida, och försöka suga på bokens sidor, än att lyssna på berättar-mamma. Jag som så gärna hade velat veta hur det gick för Tiger i skogen...


Kommentarer
Postat av: bror
2008-05-13 @ 10:08:10

jag vill också veta hur det gick för Tigger.. du kan få läsa för mig sen ;)
pusspuss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!