Om man var 8 månader...

Tänk vad skönt om man fick vara 8 månader igen!!!
Om man är irriterad eller bara lite lätt tjurig så är det bara att släppa ut det. Inget hymmel där inte, inga jobbiga dagar då man behöver gå och hålla sitt dåliga humör inom sig.
Och är man lite sugen på t.ex ett kex, eller låt säga sin mammas macka, är det bara att morra lite hotfullt så får man det man vill ha (alltså ingen tid slösad på bedjande blickar och tacksamma leénden).
Tänk, att vart man än kommer står det folk med öppna armar och stora smil på läpparna. Alla vill kramas, pussas och hålla dig. Kan inte minnas när någon frivilligt öppnade sin famn och sa: "Kooom, hoppa upp så bär jag dig".
Det jag nog skulle uppskatta mest ändå, är nog att bli omkringkörd i en vagn. Ha? Inga jobbiga uppförsbackar, ingen skoskav och ingen anda i halsen. Eller på en solklar andraplats, slippa ta på sig kläderna själv på morgonen!!! Någon som först köper kläderna till en, sedan väljer ut en matchande outfit på morgonkvisten och tillsist bökar på en dom.
Aah..


Kommentarer
Postat av: micke
2008-08-13 @ 10:00:40

ja du ... låter som ngt helt underbart... ;)... vi tycker det är kul o härligt med semester några veckor per år... men kottarna... dom har ju för fan semester i alla fall de första 7 åren.. ;)

Postat av: bror
2008-08-13 @ 12:22:15

Det kanske är dags att regredera ??? jag längtar mest efter att ha nån som badar en på kvällen och sen när man är så där trött och fingrarna och tårna är helt skrynkliga, då finns nån som smörjer in en, borstar tänderna på en och bär en till sängen... åh vad det vore gött.. måste ju finns nån jävel man kan betala för att göra det??



puss

Postat av: jennie
2008-08-13 @ 12:41:29

beccy!!! ditt inspel ligger nu på första plats på min lista!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!