God morgon!

Lite snö ute idag. Känns juligt och mycket välkommet. Undrar vad man ska hi´tt på idag tro... Kanske ta sig en tripp ner till centrum? Skulle vilja julbaka lite, men då vi inte äter goda saker längre så känns det onödigt. Onödigt läskande. Veta att det ligger hemmagjord snickers i kylen utan att man får röra... Micke är på City nu och handlar välling plus att han skulle köpa med sig någon lunch hem- ska sätta mig och fantisera om chokladkake-lunch ett tag.


Kommentarer
Postat av: bror
2008-12-04 @ 12:22:19

Av erfarenhet vet jag att cheesecakemåltid aldrig slutar så fantastiskt som man kan tro. igår efter en trevlig eftermiddag med nönnö och lejonet var jag hungrigare än vad jag trott. så när jag släpptes av i stan köpte jag en stor godispåse. som magont på posten.. och illamående mä... mamma hade rätt.. inga sötsaker innan maten. jag har tydligen vägrat att tro på det.. man vill ju överbevisa sin mamma i alla lägen...

dagens slutsats...



MAMMA HAR ALLTID RÄTT!!!

(jävla skit också)

Postat av: Minna
2008-12-04 @ 13:23:43 URL: http://unbellodia.blogg.se/

haha.. fan också. men det är sant.



jag har också varit sugen på att julbaka. tänk stooora, gula, saftiga lussebullar. men jag är också väl medveten om att de inte skulle få ligga i fred i frysen.. fast jag är faktiskt lite stolt, just nu ligger det kanelbullar i frysen. och jag älskar ju kanelbullar. men jag har inte rört dem sen jag kom hem från london. duktigt värre. men just lussebullar skulle jag inte kunna motstå vid den här tidpunkten av året..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!