Pysselfixerad

Har blivit barn på nytt och söker febrilt på nätet efter pysseltips. Har till och med skrivit en julklappslista på saker jag kan tillverka själv och ge bort. Inte av snålhet, jag lovar, utan av ren och pur pyssellust. Ser framför mig hur jag sitter här hemma och myser i min alldeles egna tomteverkstad. Jag ska glatt uppmana mina färdiga alster att "say mama", och jag hör redan nu bjällerklang. När jag tittar ut ska det dala fina, stora snöflingor och det ska dofta granbarr blandat med glögg överallt. Jag tror att någon längtar efter juuulen.
Kanske för att jag blev lite snyltad förra året. Leon var nykläckt (och han var världens bästa julklapp givetvis) och jag hade lika mycker ork som en fossil. Planer på gran och julebak försvann, och mina då nyinköpta julsaker står fortfarande orörda i sina kartonger.
Minns när jag av trötthet och amningshormoner började böla hemma hos mamma och pappa på julafton. Vaddå stämningskrossare? Alla andra satt och tindrade så som man ska göra, förutom jag. Det enda som glittrade lite på mig var mina tårar som dröjt sig kvar i ögonvrån.

Ni ser ju! Bilden talar för sig själv...

Leon hade det bra han... Sötaste tomten jag någonsin sett. Och tröttaste.

Kommentarer
Postat av: Minna
2008-09-17 @ 16:42:03 URL: http://unbellodia.blogg.se/

Du ser så fin ut tycker jag. Lilla familjen. Och den fina tunikan du fick av oss va? =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!