Varg-mörten

Det här med sovmorgon är inte Leons grej. Läs verkligen inte Leons grej. Vid halv 6 är han klarvaken och full av energi. Hungrig som en varg och pigg som en mört. Raka motsatsen till sin käre mor, som just nu skulle kunna sova sig igenom dagarna. I morses försökte jag med allt för att få varg-mörten att somna om- med min mest övertygande röst förklarade jag för honom att det fortfarande är natt, och på natten ska man sova. Haha! skrattade han mig rakt upp i ansiktet och fortsatte vara överallt och ingenstans.
Den gossen kan man inte lura så lätt. Tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Karin
2009-10-12 @ 11:10:33

Har en sån här hemma med, har hon dessutom sovit dåligt på natten som hon gör just nu så blir det ju extra jobbigt. I lördags gick vi upp 5.30 å inte ville hon vila något på dagen heller så att man kunde få en chans att vila upp sig...tur att dagis finns på vardagarna =)

Postat av: jennie
2009-10-12 @ 13:18:37

ja, leon är också inne i en sådan fas- dålig sömn på natten. bräk, bräk säger det innifrån hans sovrum och så ska han komma in till "pappas säng" som det heter och sova istället för i sin egen. ja, dagis är en bra grej alltså=). hur mår ni annars? när var det ellas syskon var beräknat?

Postat av: Karin
2009-10-12 @ 19:12:49

Vi tror att det är kindtänderna som är på G, hon gråter en stund innan hon somnar och sen vaknar hon på natten och ska in till oss, sen sover hon en stund innan hon börjar sparka på mig, inte så bra när hon träffar magen... Dagis är underbart, idag var det fotografering =) Dom börjar bli stora våra små barn, snart fyller dom 2, tiden springer iväg.

Det är bara bra, trött som bara den men annars är det bara toppen med oss alla. Bebis är beräknad till den 7 April men dom tror att vi får räkna med lite tidigare så det blir extrakontroller i Borås från och med v.25.

Hoppas att allt är bra med er med =)

Postat av: Anonym
2009-10-12 @ 19:16:17

Det är så jobbigt när dom har sådana perioder, som tur är så går det ju över efter ett tag, man får trösta sig med det. Det är bara bra här, lite trött och väldigt less på att gå hemma utan jobb men annars är det bara toppen med oss alla. Bebis är beräknad till den 7 April men vi får nog räkna med lite tidigare så det blir extra kontroller i Borås från och med v25.

Hoppas att allt är bra med er med =)

Postat av: Karin
2009-10-12 @ 19:17:17

Hade krångel med datorn så det blev visst två inlägg...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!